AGR Gevelreiniging beoordeling

Klantenbeoordelingen

Elke mening telt bij Agrgevelreiniging. Wij willen niets meer dan het beste voor onze klant. Help ons met het ontdekken wat uw wensen en behoeften zijn door middel van een beoordeling.

Informatie op de website 8,7
Kwaliteit / nauwkeurigheid van de offertes 9,3
Expertise van de gevelexperts 9,3
Gemiddelde beoordeling 9,1

Wij als agrgevelreiniging zouden graag een momentje van uw tijd willen vragen om een beoordeling te plaatsen. Dit is omdat wij vinden dat wij van uw beoordeling kunnen leren.

  Beoordeel AGR Gevelreiniging


  Graffiti verwijderd

  Jongeren uit de buurt hadden graffiti gespoten de gevel van ons bedrijfspand. Dit wilden we zo snel mogelijk verwijderd hebben. Na het invullen van het formulier kwamen we snel in contact met een specialist. Binnen een week was het verwijderd. Erg tevreden.
  Sophie ClaeysAntwerpenBeoordeling: 9,1

  Vochtige gevels

  De laatste tijd ontstond er vaker vocht binnenshuis. Na controle bleek dat de gevel vocht doorliet. De voegen zijn opnieuw gezet en daarna direct de gevel maar laten impregneren. Goed advies en goede prijs.
  Erika PintensBruggeBeoordeling: 8,7


  Begroeiing op gevel weggehaald

  De zijgevel was begroeid met beplanting. Hierdoor ontstonden er gaten en scheuren in het voegwerk. Enkele bedrijven zijn langs geweest om een offerte op te maken. Naar tevredenheid
  Gino HermansGenkBeoordeling: 8,0

  Bakstenen gereinigd en hersteld

  Bakstenen van oude woning dienden gereinigd en hersteld te worden. Bedrijf kwam met groot materieel. Erg indrukwekkend
  Annalies DevosTurnhoutBeoordeling: 8,6


  Beschadiging aan voorgevel

  Ik had een beschadiging aan de voorgevel. Diverse steenstrips zijn afgebroken. Het was maar een kleine klus. Toch snel een reactie gehad. Bedrijf gaf aan dit makkelijk tussendoor te kunnen doen.
  Heidi de BockSint-TruidenBeoordeling: 9,0

  Gevel behandeld en geverfd

  De verf op de gevel was aan vervanging toe. Er werd me geadviseerd om eerst de oude verf te laten verwijderen en de gevel vooraf te behandelen. Het ziet er weer strak uit.
  Yves WellensLokerenBeoordeling: 10,0


  Isolatie van de gevel

  We bezitten een oude woning zonder spouw. Toch wilden we graag besparen door de woning te isoleren. Het bleek dat de gevel vanaf de buitenkant geïsoleerd kon worden. Later is dit nog afgewerkt met crepi. We merken het direct aan de energiekosten.
  Guy RijckmansWaregemBeoordeling: 8,0

  Muur opnieuw bepleisterd

  De bepleistering van de muur is door de jaren heen behoorlijk beschadigd. Het oude pleisterwerk is eerst verwijderd, waarna er een nieuwe pleisterlaag op is gezet. Erg content.
  Fred MoreelsRotselaarBeoordeling: 8,5


  Graffiti weg laten zandstralen

  Onlangs zag ik dat er een “kunstwerk” van graffiti op de muren van ons bedrijfspand is gekalkt. Aangezien dit ons visitekaartje is wilde ik het zo snel mogelijk laten verwijderen. Contact gezocht en snel een reactie gekregen van een bedrijf uit de omgeving.
  Ludo van AckerDeinzeBeoordeling: 8,5

  Buitenmuur geïmpregneerd

  Na een verbouwing is een voormalige binnenmuur nu een buitenmuur geworden. Voor de zekerheid even laten behandelen met impregneermiddel. Op advies van de vakman direct de hele woning laten behandelen, zodat alles weer tip top in orde is.
  Frans VolkaertHarelbekeBeoordeling: 8,9


  Vocht in huis door scheuren

  Help.. we hadden vocht in huis door scheuren/barsten in de achtergevel. Wanneer de wind precies verkeerd stond, kregen we al snel nattigheid in huis. Via deze site drie offertes ontvangen van gerenommeerde bedrijven. Deze waren goed te vergelijken. Handig initiatief!
  Olivier ParmentierLanakenBeoordeling: 7,9

  Nieuw voegwerk

  Onze woning had nieuw voegwerk nodig. Na de aanmelding had ik al snel een aantal reacties gekregen van bedrijven die graag langs wilde komen om een offerte te geven. Uiteindelijk het vertrouwen gegeven aan 1 bedrijf. Die heeft het vertrouwen niet beschaamd.
  Ulrike GijbelsWesterloBeoordeling: 8,0


  Sierpleister op de gevel

  Onze nieuwbouwwoning is opgeleverd. Ik zag bij de buren dat zij sierpleister op de gevel hadden laten aanbrengen. Wat een mooi gezicht. Dat wilde ik ook. Direct op zoek gegaan naar een specialist en via deze site gevonden. Dank!
  Julie van GorpEdegemBeoordeling: 9,0

  Reinigen en cementeren

  Ik ben eigenaar van een pand van meer dan 100 jaar oud. Er zat een barst in de gevel. Tevens gevraagd om reiniging en opnieuw cementeren. Via internet kwam ik op deze site. Een aanvraag ingediend en enkele offertes ontvangen. Ik wilde graag dat het snel gebeurde, dus voor het bedrijf gekozen dat direct aan de slag kon. Leuk systeem
  Marie DepoortereHasseltBeoordeling: 8,5